POVĚŘENEC PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Lucie Vlčková, Dis ,e-mail:poverenec@gepardservices.cz

Pověřenec pro ochranu osobních údajů byl ustanoven na základě Obecného nařízení pro ochranu osobních údajů (GDPR) a je nezávislým garantem správného nakládání s osobními údaji a také prostředníkem mezi organizací, dozorovým orgánem (Úřadem pro ochranu osobních údajů) a veřejností (subjektem údajů).

 

GDPR

Funkci pověřence pro ochranu osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 pro Městské kulturní středisko Strakonice, Mírová 831, Strakonice 386 01, IČO: 00367869.

CO JE GDPR?

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů, označované jako GDPR (General Data Protection Regulation), představuje právní rámec ochrany osobních údajů platný na celém území Evropské unie. Obecné nařízení o ochraně osobních údajů je přímo použitelné. Platí tedy na území členských států Evropské unie, včetně České republiky bezprostředně. Nařízení vstoupí v účinnost dne 25. května 2018, kdy nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

 

Celé znění Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ke stažení v češtině ZDE

Zásady ochrany a zpracování OÚ – veřejná listina ke stažení ZDE

Kalendář akcí

říjen zář lis
123456789101112131415161718192021222324252627282930311234

Najeďte myší nad kalendář a zobrazí se vám akce. Kliknutím na událost zobrazíte podrobnosti.

Pro lepší přizpůsobení obsahu pro Vás, bezpečnosti, měření statistik návštěvnosti a lepší zpětné vazbě tento web používá cookies. Klikáním a navigováním po stránce souhlasíte s tím, že sbíráme o Vás anonymní informace přes cookies. Více informací o používání cookies na naší stránce najdete zde.