EVA BUREŠOVÁ - koncert

EVA BUREŠOVÁ - koncert

Galerie

Eva Burešová s doprovodem kytaristy Kryštofa Tomečka

Eva Burešová - zpěvačka, herečka a dabérka - bronzová slavice v závěsu za Ewou Farnou a Lucií Bílou… V současné době hraje hlavní roli v muzikálu Bodyguard v Hudebním divadle Karlín.

Díky svojí popularitě se stala významnou influencerkou, dosáhla téměř půl milionu sledujících, a dostává mnoho nabídek na spolupráci se zavedenými českými a zahraničními společnostmi v rámci proma na IG.

Mimo účinkování v různých televizních talk show a soutěží hrála např. ve filmu Modrý tygr, v mnoha filmech propůjčila svůj hlas různým postavám a menší, větší nebo hlavní role ztvárnila např. v televizních seriálech Modrý kód, Slunečná, V.I.P. vraždy, Gympl s (r) omezeným, Specialisté, Krejzovi, Jak si nepodělat život a ZOO.

Znáte ji ze seriálů ZOO, Slunečná, Gympl s (r)učením omezeným nebo Modrý kód, držitelka bronzového Českého slavíka 2021 a 2022.

Úspěšně prošla soutěží Česko Slovensko má talent a Tvoje tvář má známý hlas, kde působila i jako porotkyně.

Jako zpěvačka vystupuje v doprovodu kytaristy Kryštofa Tomečka nebo s kapelou.

Její píseň Malý princ se během týdne v hitparádě Frekvence 1 dostala na 1.místo a klip k této písni se drží mezi nejsledovanějšími na youtube, kde se i její další píseň Úsměv Mony Lisy blíží milionu shlédnutí.

Získala též angažmá v prestižních pražských divadelních scénách jako Divadlo Hybernia (Baron Prášil, Sibyla-královna ze Sáby), Hudební divadlo v Karlíně (Dracula, Jesus Christ Superstar, Vražda za oponou), divadlo Broadway (Hamlet: The Rock Opera), divadlo Radka Brzobohatého (Cyrano), Činoherní klub (Sopranistky), divadlo Palace (Hledám ženu - nástup ihned). Vystoupila též na Letních Shakespearovských slavnostech.

středa, 4. října 2023

dům kultury, začátek 19:00

Délka akce: 120 minut

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.