COCOMAN & DR. KARY / support DJ SELECTOR BOLDRIK

COCOMAN & DR. KARY / support DJ SELECTOR BOLDRIK

LIVE SHOW spojená s TANEČNÍ PÁRTY

COCOMAN & MC DR. KARY

Support: Selector Boldrik / DJ

Cocoman a Dr. Kary - dva populární zpěváci, kteří se inspirovali karibskou hudbou. Jsou známí svým neortodoxním přístupem, českými texty a energickou live show.

COCOMAN

je zásadní a nepřehlédnutelnou osobností české reggae scény. Znáte písničky jako Jedna Láska, Tak už to bal, Za Obzorem, Stoupám nebo Terorista? Projekty jako Sklizeň, Nevereš nebo Repráček session? Hudebně aktivní je již přes patnáct let a do jeho dobrodružství stejně dobře zapadá pozitivní reggae, taneční elektronika nebo i zamyšlený folk. Producent a zpěvák, pravým jménem Adam Lanči, držitel dvou cen Anděl, hyperaktivní muzikant a hlava Coco Jammin Production - Cocoman na mikrofonu. web

DR. KARY

MC, který má kořeny hluboko v soundsystémových časech kultovních Gardenzitty a jehož karysmatický hlas se stal klasikou raggamuffinu v Česku. Ať už to byli Fastfood Orchestra, spolupráce s Indy a Witch, Nana Zorin, Sto Zvířat nebo Loco Loco, ať dává do reggae, kytarovky nebo drum'n'bassu, Dr.Kary je těžká váha, která umí rozpálit parket. Přes dvacet let na scéně, sugar and spice!

 

SELECTOR BOLDRIK

Sběratel exkluzivních nahrávek, známý party maker napříč žánry. Selector Boldrik brázdí jako DJ pódia takřka patnáct let. Za tu dobu si vybudoval jednu z největších sbírek exkluzivních dub plates v širokém okolí, odehrál stovky akcí a podpořil hromady projektů. Koncertní DJ Cocomana, Sklizně, projektu Nevereš ale taky například Zveriny nebo Vůdůkrů je známý svými nabitými warm-up sety a tanečními afterparties.

Dům kultury, začátek 20:30

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.