TAKOVÝ BYL FREDDIE MERCURY - přeloženo na 29.5.2023

TAKOVÝ BYL FREDDIE MERCURY - přeloženo na 29.5.2023

Z DŮVODU NEMOCI PŘELOŽENO! NÁHRADNÍ TERMÍN JE: 29. 05. 2023. ZAKOUPENÉ VSTUPENKY ZŮSTÁVAJÍ V PLATNOSTI. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.

Interaktivní talk show TAKOVÝ BYL FREDDIE MERCURY, aneb dvanáct let po boku světové rockové legendy!

Exkluzivní zpověď bývalého osobního asistenta Petera Freestoneho o dvanáctileté spolupráci po boku světové legendy, krále rocku Freddie Mercuryho.

Peter Freestone byl poradcem a oficiálním konzultantem režiséra Bryana Singera, celosvětově úspěšného oscarového filmu Bohemian Rhapsody.

Pořadem provází zpěvák Milan Devinne, jediný český herec filmu Bohemian Rhapsody, který zaznamenal úspěchy v Mexiku, USA, Itálii, Švýcarsku a mnoho dalších zemí. Tento zpěvák a producent osvěží tuto talkshow písničkami Queenů, které bude živě zpívat!

Součástí programu je promítání fotografií z osobního archivu Petera Freestona, prezentace a prodej nové knihy „Right Place, Right Time“. Peter Freestone o svém příteli napsal už v roce 2010 knihu Freddie Mercury – Důvěrné vzpomínky člověka, který ho znal nejlépe.

Osobní tajemník Freddie Mercuryho, frontmana skupiny Queen. S excentrickým lídrem skupiny Queen Freddiem Mercurym strávil dvanáct let svého života: vařil mu, nakupoval, oblékal ho, byl s ním i 24. listopadu 1991, kdy podlehl AIDS.

Peter žije už řadu let v Čechách. Tři a půl roku bydlel v Praze, nyní žije v malé vsi u Hradce Králové.

Délka pořadu cca 100 minut + autogramiáda a prodej knihy.

Dům kultury, začátek 19.00

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.