AFRIKA - VELKÝ PŘÍBĚH TOMÁŠE VEJMOLY / cestovatelská beseda

AFRIKA - VELKÝ PŘÍBĚH TOMÁŠE VEJMOLY / cestovatelská beseda

Tomáš Vejmola alias Tomík na cestách se vydal na další bláznivou cestu. Tentokrát vyrazil s TUKTUKEM PO AFRICE! Tomáš je mladý cestovatel, který se rozhodl probádat svět pořádně dobrodružně. Jeho zatím poslední cesta vedla do Afriky, kde si pořídil tuktuk a s kameramanem vše natočili. Film by měl být hotov v létě 2023. Se svými besedami objíždí Českou a Slovenskou republiku a baví svým poutavým vyprávěním mladé i dospělé.

Tuktuk je Tomíkova oblíbená tříkolka, se kterou rád brázdí svět. Na cestě dlouhé 9000 km za 111 dní projel barevnou Jihoafrickou republikou, Botswanou plnou zvířat, Viktoriiny vodopády, přes nejtěžší Zambii, veselou Malawi, obrovskou a domorodými kmeny posetou Tanzánii až nakonec dorazil do Ugandy.

Přijďte si poslechnout bláznivý příběh, plný neuvěřitelných zážitků, které Tomíka a jeho parťáka Davida na cestě potkali. Mnoho barvitých historek doprovázené krásnými, nejen dronovými záběry, Vám Tomík s humorem a jistou nadsázkou mile rád poví opět v Rytířském sále ve Strakonicích.

Rytířský sál, začátek 19:00

Délka akce: 90 minut

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.