QUEENIE UNIVERSUM TOUR / Strakonice, letní kino

QUEENIE UNIVERSUM TOUR / Strakonice, letní kino

Galerie

QUEENIE opět vyrážejí na letní koncerty a v rámci své UNIVERSUM Tour 2022 zavítají i do Strakonic! Svůj koncert ve strakonickém letním kině uskuteční vůbec poprvé.

¤

Jedna z nejuznávanějších Queen tribute kapel na světě a suverénně nejúspěšnější Queen tribute kapela v České republice, která se svou megashow Queen Relived v září 2021 vyprodala třikrát po sobě pražskou O2 arenu, vystoupila na oficiální narozeninové oslavě královny Alžběty II., zavítá v průběhu letní open air tour do čtrnácti českých měst.

Turné svou koncepcí naváže na Universum Tour 2021 a kromě již tradičních zastávek kapela navštíví i zcela nové lokace. Mimo jiné pro diváky chystá nové písně a zcela nový stage design z pera Martina Hrušky, který pro Queenie navrhl právě také veleúspěšnou show Queen Relived.

¤

Můžete se těšit na písně legendární skupiny Queen v precizním provedení. Queenie v čele s Michaelem Kluchem si zakládají na přesném a autentickém pojetí skladeb v původních aranžích a tóninách, které doplňují autentickými kostýmy a vizuální show. V neposlední řadě vás čeká ta nejlepší atmosféra, jakou zažijete pouze na živém koncertě.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Otevření areálu: 18:00

Začátek koncertu: 20:00

Vstupné 690 Kč

Koncert se odehraje za každého počasí.

Vstupenky kupujte ZDE

FB událost

Délka akce: 120 minut

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.