Slza-akustický koncert-Strakonice

Slza-akustický koncert-Strakonice

Galerie

Slza-akustický koncert-Strakonice

Slza je česká popová hudební skupina, která se v roce 2014 proslavila písní „Lhůta záruční“. Jejími členy jsou zpěvák Petr Lexa a kytarista Lukáš Bundil, který je zakladatelem skupiny.

Tato skupina vyhrála řadu ocenění. Jejich debutové album Katarze debutovalo na 1. příčce české hitparády s prodejem 3 tisíce kusů za jeden týden a za tři týdny po vydání má už platinovou desku.

Na textech pracují s Ondřejem Ládkem, známým spíše jako Xindl X. Ve videoklipu na jejich první píseň, která vznikla pod názvem Lhůta záruční, která je i první písní obecně, si s nimi zahrála herečka Veronika Hájková. Text k této písni napsal Ondřej Ládek. Ve videoklipu na jejich druhou píseň, Celibát, si s nimi zahrála Barbora Zelená, finalistka soutěže Miss 2011. Třetí vydaný song se jmenuje Katarze a jedná se o hlavní znělku pro televizní seriál Přístav.

V roce 2015 vydali debutové album Katarze, které obsahuje celkem 10 písní. 4. píseň kterou vydali na začátku dubna se jmenuje Fáze Pád. Kde si zahrála finalistka Miss 2014. V roce 2018 spolupracují se zpěvačkou Celeste Buckingham, klip Na srdci byl prezentován 4. února 2018.

Na podzim roku 2017 Slza vydala druhé studiové album Holomráz, na jaře 2020 vydala album 3.

Vstupné v předprodeji : 390 Kč ( MIC, Zámek 1, Strakonice- pondělí - neděle 9:00 - 17:00 hodin, pokladna kino OKO - dle aktuální promítací doby, pokladna otevřena vždy hodinu před promítáním).

Vstupné na místě: 490 Kč

Letní kino, začátek 19:00 hod.

Délka akce: 70 minut

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.