17. Tattoo Jam - ZRUŠENO

17. Tattoo Jam - ZRUŠENO

Pastva pro oči, ráj pro fotografy! Jedinečná akce pro všechny příznivce tetování za účasti více než 50 studií z celé České republiky i zahraničí. Prodej veškerých potřeb pro tatéry, odborné literatury, stylového oblečení, doplňků a šperků. Bohatá nabídka ve stravování. Ve fotokoutku se můžete nechat zvěčnit na památku z této ojedinělé akce.

Navštíví nás i Suicide Angels, nejkrásnější potetované ženy a dívky z Čech i ze Slovenska, které mají za historii svého působení řadu charitativních počinů. Jde o propojení netradičního vzhledu alternativně vypadajících dívek a přitahování pozornosti široké veřejnosti k různým aktivitám, ať už charitativním, propagačním nebo komerčním. Tento rok podporují Tomáška Voborníka, kterému se bohužel nemoc vrátila.

Těšit se můžete na odpolední koncert kapely Morčata na útěku (aggro-jazz Brno), večerní koncert kapel SPS (punk Praha) a Telex Tribute (punk Strakonice), nebudou chybět ani oblíbené závěsy na háky pod vedením studia Inkdividual Praha, módní přehlídka studia Lucky Hazzard Praha a samozřejmě soutěž v tetování.

Délka akce: 900 minut

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.