Divadelní předplatné A - KDO JE TADY ŘEDITEL

Galerie

KDO JE TADY ŘEDITEL? - ŠVANDOVO DIVADLO

Lars von Trier

Komedie o řediteli, kterého nikdy nikdo neviděl.

Režisér: Daniel Hrbek

Hrají: Michal Dlouhý, Kamil Halbich, Klára Cibulková / Petra Jungmanová, Tomáš Červinek / Tomáš Pavelka, Robert Jašków / Jan Řezníček, Luboš Veselý / David Punčochář, Martina Krátká, Šárka Urbanovská / Blanka Popková, Alexej Pyško / Dušan Sitek, Kristýna Frejová / Marie Štípková, Jacob Erftemeijer

Ravn je ředitelem a zároveň majitelem firmy, to ovšem před svými kolegy skrývá a vydává se již deset let za pouhého řadového zaměstnance.

Všechna nepopulární rozhodnutí tak může svést na vymyšleného ředitele, kterého nikdo nikdy neviděl. Až nyní, když chce firmu prodat, je nutné najít někoho, kdo ředitele sehraje. A kdo je pro takovou roli lepší než neznámý a všemi podceňovaný herec!

Kristoffer se role rád ujme a jeho nadšení roste s přibývajícími úkoly… Ovšem nic není tak jednoduché, jak se na počátku zdálo. Jednak se ukáže, že Ravn namluvil každému ze zaměstnanců o řediteli něco jiného, a navíc se na scéně objeví bývalá Kristofferova manželka. Především se ale Kristoffer rozhodne tvořit v duchu svého nejoblíbenějšího dramatika Gambiniho!

Divadelní předplatné A

Dům kultury, začátek 19:00 hod.

Délka akce: 160 minut

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.