Wohnout unplugged

Wohnout unplugged

Galerie

Historicky třetí a také na dlouhou dobu poslední unplugged sezóna oblíbené české kapely Wohnout zavítá také do XXXX (doplňte vaše město a datum) , kde "Wohnouti" představí všechny své nejzásadnější hity v upravených akustických verzích. Potvrzeným hostem je například houslista Vojta Lavička.

„Naše kapela byla skoro dvacet let zapojena do elektrické zásuvky, ale náš basák Zemánek jednou nešikovně vykopl síťovej kabel a my zjistili, že nám to akusticky docela dobře zní. Takže v rámci šetření elektrické energie jsme se rozhodli vyrazit na naše druhé unplugged tour a tím dopřát zasloužený odpočinek našim zesilovačům“ komentuje zrod nápadu zpěvák Honza Homola.

Předkapelou budou Gingerhead, kteří jsou poskládáni ze zkušených hudebníků, které znáte například z Tata bojs, Walk Choc Ice nebo Ivan Král band. Svým debutovým singlem Holy Ground obsazují hned první příčky několika předních českých hitparád. Zklamáni rozhodně nebudou ti, jenž stylově oslovuje například Pink, Paramore nebo Red Hot Chili Peppers.

Délka akce: 180 minut

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.