Prime Time Voice

Prime Time Voice

"Jsme jazzová vokální kapela, která se díky jednolitému aranžérskému rukopisu nemusí ve výběru písní omezovat na jediný žánr.

V repertoáru máme (nejen) filmové a (nejen) swingové (a nejen) hity - některé písně se dle našeho mínění totiž hity teprve stanou. A u toho my rozhodně chceme být! "

Dana Šimíčková soprano, Taťána Roskovcová mezzosoprano, Marta Marinová alto, Jiří Kovář guitar, Jaroslav Šimíček acoustic bass, Jan Dvořák drums

Neotřelý repertoár z doby "od Andrews Sisters až po Chicka Coreu" i autorská tvorba, propracované vokální party v originálních aranžmá, působivá jazzová sóla, příjemný akustický zvuk.

Formaci tvoří dámské vokální trio s širokým pěveckým záběrem a bohatým uměleckým curriculem ve spojení s instrumentálním sdružením o (zpravidla) tříčlenném počtu hráčů - vynikajících jazzmanů ..Společným cílem této šestice je "jít po vnitřní síle hudby" prostřednictvím starých, zapomenutých, nezapomenutelných, znovuobjevených či zbrusu nových nejen filmových melodií (Klugh, Grusin, Mancini, Silvestri, Metheny, Corea, Liška...). Tvůrčí způsob práce aranžéra Jaroslava Šimíčka s hudebními tématy posunuje skladby do nových harmonických i rytmických souvislostí. Od svého založení /2013/ a vydání debutového cd /2014/ se kapela rychle etablovala nejen na české vokální jazzové scéně , ale pozvání získala i na prestižní jazzové scény v Londýně či Německu / 2015/. Z hudební historie vokální trojice stojí za zmínku mj. spolupráce s Milošem Formanem, Liborem Peškem, Petrem Kotíkem, Jiřím Linhou, Ondřejem Havelkou či Karlem Gottem nebo koncert v Zankel Hall new - yorské Carnegie Hall /2005/.

Délka akce: 150 minut

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.