NOVAK, EN.DRU, HOVORKA (beatbox - looping - groove) - KONCERT

NOVAK, EN.DRU, HOVORKA (beatbox - looping - groove) - KONCERT

Galerie

BEATBOX, LOOPING A GROOVE

FB událost

Mirka Novak - zpěvačka, hlasová experimentátorka milující improvizaci, frontmanka několika kapel věnující se soulu, jazzu a funku. Před měsícem se vrátila z půlročního turné po USA a letos vydává sólo debutové album u slovenského vydavatelství Hevhetia.

Již 10tým rokem pravidelně cestuje do USA, kde nahrává své autorské písně a spolupracuje s prvotřídními hudebníky v Austinu, Bostonu, Washingtonu D.C. a New Yorku.

Mirka Novak ví, jak uchvátit své publikum. Soulová zpěvačka plná nezkrotné energie, která umí okořenit svou show pořádným groovem, improvizací i nečekanými rytmy, které uvádí diváky v naprostý úžas.

En.dru - mistr světa v loopingu, vlastním jménem Ondřej Havlík, ústecký rodák, který vystudoval Brněnskou JAMU.

Nejen zpěvák, ale také herec, beatboxer, moderátor, stand-upista a mistr rytmů a loopingu. V létě 2019 vyhrál mistrovství světa v loopingu v Berlíně na světovém šampionátu, takže je opravdu špičkou ve svém oboru.

Mimo jeho hudební práci můžete Endrua vidět s uskupením Losers Cirque Company, a nebo v duu s Nastym v rámci známých scén Na Stojáka. Vystupuje také s Danem Bártou, Vojtou Dykem na improvizovaných koncertech.

JeN Hovorka - MC, beatboxer, klávesista a producent, spolupracuje s mnoha umělci po celé české a slovenské hudební scéně.

Společné trio přináší improvizační hudbu od atmosférických deep groovů a zvukových výletů až po našláplé up-tempo. Zahrnuje vlivy od hiphopu, nu-soulu, latino, jazz, house nebo world music.

Zrozeno k poslechu, meditaci i taneční hubnoucí kůře.

Panská zahrada, začátek 19:00

Délka akce: 90 minut

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.