DISCOBALLS - KONCERT (ska-soul-punk)

DISCOBALLS - KONCERT (ska-soul-punk)

Galerie

DiscoBalls jsou sedmičlenná hudební skupina založená v roce 2006 v Praze. Patří mezi přední české skupiny, které našly zalíbení v druhé době. Velmi oblíbení jsou i v zahraničí.

Mocná dechová sekce nebojicí se hravých téměř večerníčkových melodií, sličná zpěvačka, neotřelé razantní bicí, které se neomezují na klasický ska rytmus, kytara, která dokáže i řádne přitvrdit a koule tomu nasazuje pulzující disco basa. Během svého jedenáctiletého působení odehráli téměř 600 koncertů v Česku a sousedních zemích. Často se vracejí do Německa, Polska, Slovinska či Rakouska. Na podzim 2010 absolvovali velmi úspěšné čtrnáctidenní turné po Balkánském poloostrově a v roce 2014 podnikli cestu do Moskvy. Od roku 2013 často vystupují v Německu pod bookingem 4ward Booking Agency.

Zahráli si s hvězdami svého žánru jako jsou Reel Big Fish, Spitfire, The Valkirians, Skarface, Random Hand, SKA-P, Neville Staple (The Specials), The Toasters nebo Big D and the Kids Table. První CD Disco Very Channel bylo nominováno na cenu Anděl za nejlepší album roku 2008 v žánru ska®gae. V létě 2021 vyšlo nové EP pod názvem Fly, stejnojmennou skladbu z něj doplnil i videoklip.

Panská zahrada, začátek 19:00

Délka akce: 120 minut

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.