WOHNOUT - MÁME NA MÍŇ TOUR

WOHNOUT - MÁME NA MÍŇ TOUR

Galerie

WOHNOUT - MÁME NA MÍŇ TOUR

Host - Electric Lady

Harmongram:

18:00 - otevření areálu

19:15 - ELECTRIC LADY

20:30 - WOHNOUT

Wohnouti míří opět do Strakonic! Nová deska, stará dávka maximální energie, charakteristický zvuk, chytlavé melodie a skvělé texty – Wohnout má prostě pořád na míň!!!

Electric Lady je Funk / Rocková sestava kytaristky a zpěvačky Terezy Rays.

V kapele účinkují Marek Cába (baskytara) a Lukáš Tričler (bicí).

Kapela byla založena r. 2013 vznikem singlu "Storm", který se dostal nejen na české Óčko, ale i na MTV. Po příletu z New Orleans tentýž rok, vyhrává bluesovou soutěž Blues Aperitiv a následné roky poté účinkuje na Blues Alive v ČR a Polsku. Roku 2015 vydala debutovou desku "Electrical", kterou odjela natáčet na základě pozvání bubeníka Kirka Covingtona do USA r. 2014.

V Čechách hudební materiál dotočila i vydala a stala se firemní hráčkou světově známé zn. hudebních nástrojů Fender u nás. Roku 2016 kapela odjela tour s plzeňskými Mandrage a dostala se tak před fanoušky Pop a Disco.

Ten samý rok vystoupila Electric Lady jako předkapela Nik West a v tu dobu také nahrává song "A Part Of My Heart" který pro Electric Lady složil slavný hudebník Ivan Kral. Avšak nejnovější single Castle Of Sand Electric Lady otevírá dveře do Německa a následnou spolupráci tamtéž.

Letní kino - areál otevřen 18:00 hod., začátek 19:00 hod.

Vstupné v předprodeji 400,- Kč, na místě 450,- Kč

Předprodej vstupenek MIC, Zámek 1

Délka akce: 240 minut

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.