O5 a Radeček

O5 a Radeček

Skupina O5&Radeček z jesenického podhůří funguje od roku 1994 a je synonymem vkusného českého popu s inteligentními aranžemi.

V roce 2010 vydala úspěšné album Máš mě na svědomí, ke kterému absolvovala společně s kapelou Udg rozsáhlé republikové turné, které bylo na několika místech vyprodáno.

Během uplynulého roku O5&Radeček odehráli ke stovce koncertů, jimž dává neotřelou osobitost charismatický zpěvák Tomino. Objevili se také na většině prestižních festivalových podiích (Benátská noc, Colours of Ostrava, Jam Rock, Votvírák, Noc plná hvězd...)

Široká veřejnost zná kapelu díky slavným baladám Praha (Jedna holka...), Kristián nebo Máš mě na svědomí – jedné z nejhranějších českých písní v roce 2009 jak v rádiích tak i na TV Óčko a české MTV. V roce 2010 kapela bodovala díky svižnému duetu s Klárou Vytiskovou „Zůstaň“.

O5&Radeček působí ve stejné sestavě od roku 1994. Od roku 1995 úzce spolupracují s Nadací Terezy Maxové. V roce 1997 založili členové kapely známý časopis pro dětské domovy Zámeček.

Koncert v rámci oslav 650. let Strakonic

Délka akce: 120 minut

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.